Luxusta lemmikillesi

Petite Kingdom palvelee kouluttautuneella ammattitaidolla ja ottaa jokaisen eläimen yksilönä huomioon. Kukin lemmikki katsotaan tärkeäksi sellaisena kuin on ja palvelut toteutetaan koiran voinnin mukaan tarkoittaen sitä, ettei toimenpidettä tehdä, jos lemmikki ei siihen jostain syystä kykene.

Kaunis karva

Jokaiselle yksilöllinen seos

Kauniin karvan kunto edellyttää myös ihon oikeanlaista hoitoa, siksi jokaiseen hoitoon kuuluu myös hoitoaine, mikä tasapainottaa ihoa ja ravitsee samalla myös karvan kuntoa.
Trimmauksen aikana tarkistetaan lisäksi hampaiden, silmien sekä korvien kunto. Ilmoitamme omistajalle huomatessamme poikkeuksia esim. ryhtiongelmissa.

Petite Kingdom käyttää eläimille vain

Iv San Bernardin korkealaatuisia tuotteita,

jotka ovat eläimille suunnattuja ja sopivat loistavasti jokaiselle yksilöllisen sekoituksen ansiosta.

ivsanbernard

Kiinnostaako Iv San Bernardin tuotteet? Asiakkaillamme on mahdollisuus tilata ja ostaa Iv San Bernardin tuotteita ja noutaa ne trimmauksen yhteydessä!

Saammeko esitellä...

Trimmaajanne Ina!

Ina on kouluttautunut trimmaajaksi maaliskuussa 2019 Amiedussa ja valmistunut pieneläintenhoitajaksi Hyriassa 2017. Opiskelujen jälkeen hän on suorittanut kolme erilaista turkin- ja ihonhoidon sertifikaattia, ja ammattitaidon ylläpitämiseksi käy jatkuvasti koulutuksissa ja erilaisissa eläintapahtumissa.

Kotona on aina ollut lemmikkieläimiä, erityisesti koiria. Lapsuudessa kotona asui saksanpaimenkoiria, pumi, kani ja kissa. Ina on saanut tutustua erilaisiin turkinhoidon menetelmiin ja koirien käyttäytymiseroihin erityisesti isoäitinsä kasvattamilla roduilla pienestä pitäen (mm. coton de tuléar, pumi ja venäjän vinttikoira).

Jokainen yksilö rodusta riippumatta on yhtä rakas. Inasta tärkeintä trimmauksessa on koiran hyvinvoinnin edistäminen ja koiraa kuunteleva trimmaustapa. Ina trimmaa myös kissoja, ja omistaa tällä hetkellä kaksi kissaa ja keskikokoisen villakoiran sekä hoitaa säännöllisesti vanhempiensa westietä.

Kysymyksiä?

info@petitekingdom.fi

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme!